Lajme

Shefja e EULEX-it u takua me një grup të praktikantëve

17 korrik 2018

Sot, zj. Alexandra Papadopoulou, Shefe e Misionit EULEX, u takua me një grup praktikantësh nga Drejtoria e Përgjithshme për Fqinjësi dhe Negociata për Zgjerim (DG NEAR) në Komisionin Evropian në Bruksel të cilët ishin në Kosovë për vizitë. Këta praktikantë e shfrytëzuan rastin për t’i bërë pyetje zj. Papadopoulou lidhur me mandatin dhe punën e EULEX-it dhe sfidat me të cilat është ballafaquar ky mision prej krijimit të tij, si dhe lidhur me gjendjen e përgjithshme politike dhe të sundimit të ligjit në Kosovë.