Lajme

Shefja e Misionit EULEX u takua me deputetë gjermanë

02 nëntor 2018

Sot, Shefja e Misionit EULEX, Alexandra Papadopoulou, së bashku me Zëvendës-shefin e Misionit, Bernd Thran, u takuan me një delegacion të Komisionit të Parlamentit (Bundestagut) Gjerman për Çështje Ligjore dhe Mbrojtje të Konsumatorëve i cili po qëndron për vizitë në Kosovë. Ata diskutuan për gjendjen e përgjithshme në Kosovë, me fokus në sundimin e ligjit si dhe për mandatin, rolin dhe sfidat e EULEX-it.