Lajme

Përfaqësues nga ZIF vizitojnë EULEX-in

12 nëntor 2018

Më 12 nëntor, Julia Marieke Gellermann dhe Bettina Renner nga Qendra për Operacione Paqësore Ndërkombëtare (ZIF) vizituan EULEX-in për t’u takuar me personelin civil të dërguar përkohësisht në detyrë.

Gjatë kësaj vizite, përfaqësueset nga ZIF u pritën edhe nga Shefja e Misionit EULEX zj. Alexandra Papadopoulou, e cila foli për bashkëpunimin e mirë me ZIF. Në anën tjetër, përfaqësueset nga ZIF theksuan përkushtimin e vazhdueshëm të qendrës për EULEX-in.