Fillimi  BreadCrumbTrailerZyra për Informim  BreadCrumbTrailerVideo  BreadCrumbTrailerEULEX-i merr pjesë në një ushtrim të...

EULEX-i merr pjesë në një ushtrim të përbashkët për kontrollimin e turmave dhe trazirave me PK-në dhe KFOR-in

26 gusht 2019

 

Prapa