Fillimi  BreadCrumbTrailerMultimedia  BreadCrumbTrailerLigjëratë në Akademinë Kombëtare Austriake...

Ligjëratë në Akademinë Kombëtare Austriake të Mbrojtjes

10 qershor 2019

Këshilltari për Politika i Shefes së Misionit EULEX, Daniele Pancheri, i ka shkëmbyer përvojat dhe mësimet nga terreni në Kursin e 8-të të avancuar për Këshilltarët Politikë në Misionet dhe Operacionet e BE-së të organizuar në Vjenë javën e kaluar nga Akademia Kombëtare Austriake e Mbrojtjes në bashkëpunim me Kolegjin Evropian për Siguri dhe Mbrojtje.

"Me mandatin e veçantë të tij në një mjedis tejet kompleks në terren, EULEX-i dallohet si një referencë e paçmueshme për ta kuptuar plotësisht dhe për të mësuar nga PPMS (CSDP)  gjatë punës së tij në terren," tha Daniele Pancheri.
 

Prapa