Lajme

Njësia e Policore e Specializuar e EULEX-it e fitoi garën e Lojërave Kreshnike Skoceze

01 korrik 2021

Më 19 qershor, Njësia Policore e Specializuar e EULEX i fitoi Lojërat Tradicionale Skoceze të organizuara në Kampin Novo Selë. Lojërat përfshinin gara sfiduese si gara në ‘hedhjen e çizmes, tërheqjen e veturës, hedhjen e traut, vrapim, çiklizëm dhe shumë aktivitete të tjera ku ekipet duhej të tregonin forcë dhe qëndrueshmëri. 

Ekipi i NJPS të EULEX-it doli fitimtar duke i mposhtur trembëdhjetë ekipe të tjera pjesëmarrëse.